Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
hubert kwiat Adri Hołek Artur Kotłowski sfinks0020 roxi2 (11955 niezalogowanych)
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Baby to sa chuje!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
sebaseba napisał:
Dodalem ten watek,tylko i wylacznie dlatego,ze pracujac w otoczeniu kobiet,zauwazylem ze patrza innym okiem na to co je wokol otacza.Na ten przyklad podam sytuacje w ktorej jedna z druga,ktore wdaly sie w romanse - ciagle o tym paplaja a ja chcac niechcac musze tego sluchac .Kolezanka,ktora zawsze kolezanka byla w moich oczach dzis zaproponowala mi spotkanie na podlozu prywatnym -BUHAHHA! Co sie dzieje!!!??? Czy to prawdziwa wiosna?
zauwaz ze jak kobieta krzyczy w nocy to nie warczy w dzien.... albo innymi slowy, jak marudzi caly dzien to pewnie jest nie doruchana.... kazda moze pierdolic famrazony ze ona to to nie, ze tak delikatnie tylko a kazda w myslach od czasu do czasu ma jedno w glowie: zerznij mnie... takie sa baby... moze trafiles wlasnie taka niedoruchana??

co ty mozesz wiedziec o seksie jak cale zycie skore trzepiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok